• Mesaje Inspector Scolar General
  • Comunicate de presa
  • Program de lucru
  • Conducerea I.S.J. Ilfov

Program de lucru I.S.J. Ilfov

Luni - Joi 08:00 - 16:30
Vineri 08:00 - 14:00

Conducerea I.S.J. Ilfov

INSPECTOR SCOLAR GENERAL

Profesor Adriana STOICA

Program de audiente: Miercuri, orele 13:00 - 15:00

 

INSPECTOR SCOLAR GENERAL ADJUNCT

Profesor Dr. Cristina GHIȚĂ

Program de audiente: Luni, orele 14:00 - 16:00

 

INSPECTOR SCOLAR GENERAL ADJUNCT

Profesor Ion DOGARU

Program de audiente: Joi, orele 13:00 - 15:00

 

Mesaj deschidere an scolar

Mesaj_ISG_9_sept.docx

Dragi elevi și profesori, stimaţi părinți,

 

Deschidem astăzi noul an școlar, 2019-2020, cu bucuria de a fi din nou împreună - elevi, profesori, părinți, autorități locale - adică actorii celui mai important edificiu social, Educația.

Pentru comunitatea educațională, anul începe cu adevărat în prima zi de școală și se încheie în ultima zi de curs. În ritmul dat de acest calendar ne trăim experiențele profesionale și chiar experiențele de viață.

Sunt onorată să vă transmit, cu această ocazie, mesajul echipei Inspectoratului Școlar Județean Ilfov, al meu personal, în calitate de inspector școlar general:

Un nou an școlar plin de reușite, de rezultate meritorii care să aducă un plus de încredere și de performanță în școlile noastre! Doresc tuturor să trăiască experiențe didactice interesante, să vină la școală cu bucuria și cu interesul de a descoperi în fiecare zi lucruri utile și de a se putea exprima liber și deschis!


Dragi elevi, bine aţi revenit la şcoală! E timpul să vă reconectați la grupurile voastre de învățare, la grupurile de prieteni adevărați în care vă doresc să reușiți să îi integrați cu succes și pe profesorii voștri, astfel încât fiecare zi de școală să vă confere plăcerea studiului. Profesorii și părinții vă vor ajuta să aveţi instrumentele necesare pentru a face faţă la provocarea continuă de adaptare la nou, dar este esențial efortul vostru personal, este nevoie să deveniți din ce în ce mai interesați de școală, mai atașați de valorile ei.

Pentru cei care, cu emoție, trec pentru prima dată pragul școlii le dorim să fie o zi frumoasa, plina bucurie!

Dragi profesori, stimați colegi directori ai unităților de învățământ, vă mulțumim pentru munca depusă, pentru profesionalism și vă cerem atașament față de școală, responsabilitate maximă în susținerea actului educațional, înţelegerea profundă a importanței educaţiei în societate și, mai presus de toate, dragoste pentru copii.

Urăm un bun venit cadrelor didactice debutante.

Mulţumiri și urări adresăm, de asemenea, întregului personal didactic-auxiliar şi nedidactic care depune toate eforturile ca instituţiile de învăţământ să funcţioneze bine şi să faciliteze accesul elevilor la resursele educaţionale.

Stimați părinți, vă invit să vă implicați cât mai mult în viaţa şcolii, în parcursul educațional al copiilor, așa cum ați facut-o de fiecare dată, pentru că numai un parteneriat real şi corect între şcoală şi familie poate susține un învăţământ de calitate.

În dezvoltarea unei educaţii autentice pentru tinerele generații este esenţială cultivarea unei legături statornice şi a unei cooperări eficiente între şcoală, familie, comunitate locală. Adresăm astăzi mulțumirile noastre Instituției Prefectului, administrațiilor județene și celor locale, primarilor localităților din județul Ilfov datorită cărora școlile își deschid porțile în cele mai bune condiții.

Vă dorim tuturor multă sănătate, putere de muncă, un an școlar foarte bun și să nu uitați: copilul, în unicitatea lui, este cel mai important! Faceți tot ce vă stă în putere pentru ca elevii să-și descopere potențialul, să le fie drag să vină la școală, să fie înțeleși, ghidați, iubiți!

Inspector școlar general,

Prof. Maria-Gabriela ILISIE

Noutăți

Autentificare