• Mesaje Inspector Scolar General
  • Comunicate de presa
  • Program de lucru
  • Conducerea I.S.J. Ilfov

Program de lucru I.S.J. Ilfov

Luni - Joi 08:00 - 16:30
Vineri 08:00 - 14:00

Conducerea I.S.J. Ilfov

INSPECTOR SCOLAR GENERAL

Profesor Adriana STOICA

Program de audiente: Miercuri, orele 13:00 - 15:00

 

INSPECTOR SCOLAR GENERAL ADJUNCT

Profesor Dr. Cristina GHIȚĂ

Program de audiente: Luni, orele 14:00 - 16:00

 

INSPECTOR SCOLAR GENERAL ADJUNCT

Profesor Ion DOGARU

Program de audiente: Joi, orele 13:00 - 15:00

 

A treia probă scrisă din cadrul examenului de Bacalaureat

Comunicat de presă

Astăzi, 30 iunie 2021, s-a desfășurat cea de-a treia probă scrisă a examenului de Bacalaureat, Proba la alegere a profilului și specializării - proba E.d). În centrele de examen organizate în județul Ilfov au fost prezenți 973 candidați, iar 113 nu s-au prezentat la examen. 1 candidat a fost eliminat pentru tentativă de fraudă.

Subiectul și baremul de corectare pentru această probă au fost publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00.

Primele rezultate vor fi afișate luni, 5 iulie, până la ora 12:00. În conformitate cu prevederile art.5 și ale art.6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor - RGPD), precum și cu solicitarea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, publicarea rezultatelor candidaților, obținute în urma susținerii examenelor naționale, se va realiza cu anonimizarea numelui și a prenumelui.

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, pe data de 5 iulie, în intervalul orar 12:00 - 18:00. Candidații care depun contestații completează, semnează și depun/transmit electronic și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere.

Rezultatele finale vor fi anunțate vineri, 9 iulie.

 

Noutăți

Autentificare