• Mesaje Inspector Scolar General
  • Comunicate de presa
  • Program de lucru
  • Conducerea I.S.J. Ilfov

Program de lucru I.S.J. Ilfov

Luni - Joi 08:00 - 16:30
Vineri 08:00 - 14:00

Conducerea I.S.J. Ilfov

INSPECTOR SCOLAR GENERAL

Profesor Adriana STOICA

Program de audiente: Miercuri, orele 13:00 - 15:00

 

INSPECTOR SCOLAR GENERAL ADJUNCT

Profesor Dr. Cristina GHIȚĂ

Program de audiente: Luni, orele 14:00 - 16:00

 

INSPECTOR SCOLAR GENERAL ADJUNCT

Profesor Ion DOGARU

Program de audiente: Joi, orele 13:00 - 15:00

 

Comunicat de presa 15 septembrie

COMUNICAT DE PRESA

Luni, 14 septembrie 2015, au avut loc in unitatile de învatamant din judetul Ilfov ceremonii de deschidere a noului an școlar 2015-2016, la unele dintre acestea participand oficialitati judetene, conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Ilfov, inspectorii scolari. Astfel, la festivitatile desfasurate în unitatile de invatamant din orașul Popesti – Leordeni, alaturi de doamna inspector scolar general, prof. Coca CODREANU, a participat domnul Adrian PETCU, Prefect  al județului Ilfov, în timp ce domnul Marian PETRACHE, Președintele Consiliului Județean Ilfov a fost prezent la festivitatea de la Scoala Gimnaziala ”Profesor ”Ion Visoiu” Chitila.

De asemenea, am avut onoarea ca in judetul Ilfov sa participe la festivitatea de deschidere a anului scolar, la Liceul Tehnologic ”Doamna Chiajna” din localitatea Chiajna, domnul Vicente López-Brea Fernández, atașat pentru învățământ în cadrul Ambasadei Spaniei la București care a avut amabilitatea sa transmita mesajul Excelentei Sale Ambasadorul Spaniei in Romania si mesajul sau personal:

” In numele Excelentei Sale, Ambasadorul Spaniei in Romania, dar si in numele meu, este o deosebita placere de a fi prezent (la deschiderea noului an școlar) alaturi de autoritatile municipale si educative, profesori, elevi si familiile acestora, dar si de toti aceia care fac parte din comunitatea educativa a Liceului Tehnologic ”Doamna Chiajna”. Este o onoare si o responsabilitate pe care o impartasim ca si colaboratori loiali ai Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice din Romania in mentinerea ofertei educative a limbii spaniole in aceasta unitate de invatamant, in special prin intermediul sectiei noastre bilingve romano-spaniole.

Ca  reprezentant al Administratiei educative spaniole presupune pentru mine o satisfactie enorma ca prezenta noastra ca si colaboratori loiali in Romania ne permite, prin intermediul limbii spaniole, intarirea relatiilor deja existente si exemplifica implicarea noastra permanenta in imbunatatirea invatamantului din Romania dar si cel european.

Prin intermediul invatamantului se pot deschide multe orizonturi iar deschiderea acestora conduce spre noi posibilitati. Fie ca aceste spații sa fie spații de cordialitate și colaborare care ne vor ajuta sa devenim mai buni atat noi cat si instituțiile noastre!”

”En nombre del Embajador de España y el mio propio es un inusitado placer acompañar a las autoridades municipales y educativas, a los profesores a los alumnos y sus familias, todos aquellos que forman parte de la comunidad educativa del Liceo Tecnológico Doamna Chiajna. Es un honor y una responsabilidad compartida como leales colaboradores del Ministerio de Educación en Investigación Científica de Rumanía mantener la oferta educativa del español en este centro, en especial a través de nuestra Sección Bilingüe rumano-española.

Como representante de la Administración educativa española supone para mí una enorme satisfacción que nuestra presencia como socios leales en Rumanía nos permita, a través de la lengua española, afianzar los vínculos y ejemplificar nuestra implicación permanente en la mejora de la educación rumana y europea.

Educar es abrir espacios y abrir las puertas a nuevas posibilidades. Que estos espacios sean espacios de cordialidad y colaboración nos hace mejores y mejora a nuestras instituciones”.

Noutăți

Autentificare