• Mesaje Inspector Scolar General
  • Comunicate de presa
  • Program de lucru
  • Conducerea I.S.J. Ilfov

Program de lucru I.S.J. Ilfov

Luni - Joi 08:00 - 16:30
Vineri 08:00 - 14:00

Conducerea I.S.J. Ilfov

INSPECTOR SCOLAR GENERAL

Profesor Adriana STOICA

Program de audiente: Miercuri, orele 13:00 - 15:00

 

INSPECTOR SCOLAR GENERAL ADJUNCT

Profesor Dr. Cristina GHIȚĂ

Program de audiente: Luni, orele 14:00 - 16:00

 

INSPECTOR SCOLAR GENERAL ADJUNCT

Profesor Ion DOGARU

Program de audiente: Joi, orele 13:00 - 15:00

 

Mesajul inspectorului general al IȘJ Ilfov de Ziua Educației

Stimați profesori, dragi elevi,

 

            Astăzi,5 octombrie, de Ziua Mondială a Educației, simțim mai pregnant nevoia recunoașterii sociale a valorii educației ca și a meritului dascălilor în formarea culturii, valorilor şi moralei societăţii. Educaţia stă, indiscutabil, la baza evoluţiei pozitive a unui stat și fiecare cetățean trebuie să creadă cu tărie că viitorul poate fi construit numai bazându-ne pe școală, pe educație.

      

          Ca profesori,ne reunește crezul în educaţie, în puterea ei modelatoare şi transformatoare, în capacitatea acesteia de a oferi şanse de succes social tuturor copiilor, fără deosebire. Aflaţi într-un continuu exerciţiu de învăţare, alături de elevi, căutăm soluţii, construim strategii, împărtăşim experienţe astfel încât viitorul elevilor şi al sistemului educaţional să fie cel așteptat.Este important să reflectăm atent la misiunea noastră profesională, aceea de a schimba din interior şi din exterior şcoala, de a sprijini procesul de formare liberă a personalității elevilor, cei care mâine vor fi capabili să creeze şi să transmită, la rândul lor, valori.

Deşi există astăzi, mai mult decât oricând, în plan social, dezbateri aprinse privind direcția în care școala ar trebui să se îndrepte, educaţia este, în realitate, dragostea și grija pentru fiecare copil, mâna profesorului și a părintelui pe umărul copilului ce trebuie continuu încurajat și susținut pentru a reuși.

Dragi profesori, ceea ce trebuie să facem este să nu ne mulţumim a merge pe cărări bătătorite ci să fim creativi, descoperind ce este mai bun şi mai adaptat nevoilor elevilor noştri. Străduința de a fi mereu actuali, păstrând în acelaşi timp practicile didactice de succes, ne va conduce, cu siguranță, la rezultate școlare mai bune, crescând, totodată motivația elevilor pentru învățare. Avem nevoie să dezvoltăm o cultură a colaborării didactice şi a parteneriatului cu familiile, cu comunitatea, determinând astfel nașterea proiectelor de care școala are nevoie.

Doresc tuturor cadrelor didactice, elevilor și familiilor acestora sănătate, bucurii, putere de muncă, reușite în plan personal si profesional!

Inspector școlar general,

prof. Maria-Gabriela ILISIE

Noutăți

Autentificare