• Mesaje Inspector Scolar General
  • Comunicate de presa
  • Program de lucru
  • Conducerea I.S.J. Ilfov

Program de lucru I.S.J. Ilfov

Luni - Joi 08:00 - 16:30
Vineri 08:00 - 14:00

Conducerea I.S.J. Ilfov

INSPECTOR SCOLAR GENERAL

Profesor Adriana STOICA

Program de audiente: Miercuri, orele 13:00 - 15:00

 

INSPECTOR SCOLAR GENERAL ADJUNCT

Profesor Dr. Cristina GHIȚĂ

Program de audiente: Luni, orele 14:00 - 16:00

 

INSPECTOR SCOLAR GENERAL ADJUNCT

Profesor Ion DOGARU

Program de audiente: Joi, orele 13:00 - 15:00

 

Deschidere an scolar 2020-2021

Stimați profesori, dragi elevi și părinți

Luni, 14 septembrie 2020, sună din nou clopoțelul pentru elevii și cadrele didactice din Județul Ilfov și din toată țara.

   Ne aflăm într-un context nou, cauzat de pandemia COVID-19 și de măsurile pe care aceasta le impune: învățare față în față sau online, formule de siguranță care să asigure distanțarea socială și securitatea tuturor celor implicați în procesul instructiv-educativ.

   Am învățat din experiența celor trei luni de suspendare a cursurilor, ne-am adaptat la provocările generate de situația în care ne aflăm.

   Elevii au demonstrat că sunt capabili să se adapteze la exigențele învățării online și că sunt familiarizați cu mijloacele de comunicare electronică, demonstrând că sunt o generație digitală.

   Cadrele didactice din Județul Ilfov au demonstrat că au vocație pedagogică prin tenacitatea cu care au menținut legătura cu elevii și au asigurat învățarea în condițiile în care lucrurile erau noi pentru ei. Au descoperit și au aplicat o varietate de metode de predare, învățare și evaluare în mediul virtual, au identificat soluții și au creat resurse pentru producerea învățării în mediul virtual. Au contribuit în mod hotărâtor la încheierea în bune condiții a anului școlar trecut și la menținerea încrederii în școală a beneficiarilor direcți și indirecți ai educației. Îi felicităm din toată inima și avem încredere că vor continua să slujească școala cu același devotament și profesionalism.

   Comunitățile locale au fost și sunt alături de școală, preocupate să asigure toate condițiile pentru derularea optimă a procesului instructiv- educativ.

   În condițiile actuale, părinții din Județul Ilfov au fost și sunt parteneri de nădejde ai școlii, implicați în asigurarea condițiilor tehnice de învățare pentru copii, prin acordarea de suport socio-emoțional elevilor și prin menținerea legăturii cu cadrele didactice.

   Inspectoratul Școlar Județean Ilfov coordonează activitatea unităților de învățământ din Județul Ilfov și colaborează cu unitățile administrativ teritoriale pentru implementarea legislației în vigoare în perioada aceasta , asigurând continuarea învățării în siguranță.

   În numele Inspectoratului Școlar Județean Ilfov și al meu, vă doresc multă sănătate, putere de muncă ,rezultate frumoase si incredere intr-un viitor mai bun!                                                                    

Inspector școlar general, prof. Adriana Stoica

Noutăți

Autentificare