• Mesaje Inspector Scolar General
  • Comunicate de presa
  • Program de lucru
  • Conducerea I.S.J. Ilfov

Program de lucru I.S.J. Ilfov

Luni - Joi 08:00 - 16:30
Vineri 08:00 - 14:00

Conducerea I.S.J. Ilfov

INSPECTOR SCOLAR GENERAL

Profesor Adriana STOICA

Program de audiente: Miercuri, orele 13:00 - 15:00

 

INSPECTOR SCOLAR GENERAL ADJUNCT

Profesor Dr. Cristina GHIȚĂ

Program de audiente: Luni, orele 14:00 - 16:00

 

INSPECTOR SCOLAR GENERAL ADJUNCT

Profesor Ion DOGARU

Program de audiente: Joi, orele 13:00 - 15:00

 

10 noiembrie - Ziua I.S.J. Ilfov

10 noiembrie 2015, Ziua Inspectoratului Scolar Judetean Ilfov

          

            De 11 ani sarbatorim Ziua Inspectoratului Şcolar Judeţean Ilfov, eveniment care ne bucura si ne onoreaza, prilej de bilant al realizarilor echipei noastre de inspectori, directori, profesori.

            Acest eveniment reprezintă în primul rând o sărbătoare de suflet, un prilej de a ne reuni, de a  identifica o dată în plus obiectivele noastre comune, acelea care vizează creşterea calităţii învăţământului din judeţul Ilfov, crearea celor mai bune condiţii de studiu pentru copiii şi elevii noştri, construirea pentru ei a unui viitor mai bun, cu şanse egale la educație, cu  sanse de succes personal şi profesional. Viitorul despre care vorbim  este construit de  echipa  directorilor si aprofesorilor din judeţ,  neobosiţi în efortul de a-i determina pe elevi să aleagă valorile autentice, de  părinţii care încep să inteleagă rolul parteneriatului educational, de autorităţile publice locale şi judeţene şi nu în ultimul rând de MECS. Tuturor le mulţumim şi vă  asigurăm că echipa acestei instituţii constituie un suport real pentru toate acţiunile educaţionale!

Ne dorim ca toti să ne desfăşurăm cu maximă responsabilitate activitatea în spiritul valorilor pe care construim personalitatea elevilor noștri.

Ne dorim, de asemenea, ca, an de an, valoarea învăţământului din judeţul Ilfov să crească, atât la nivelul rezultatelor scolare cât si al rezultatelor la examenele nationale.

            La mulţi ani sănătoşi şi plini de împliniri! Mult succes în activităţile viitoare!

Inspector şcolar general ,

Prof. Coca Codreanu

Noutăți

Autentificare